fbpx

Meta (Facebook) and Instagram Ads

Διαφημίσεις  για την εταιρεία σας στο Meta και στο Instagram για να αποκτήσετε όσο το δυνατό περισσότερους πελάτες αξιοποιώντας τα χρήματα που  θα επενδύσετε!

To Meta όπως ονομάστηκε πρόσφατα το Facebook ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Οι χρήστες του παγκοσμίως ανέρχονται σε 2,70  δισεκατομμύρια ενώ για την Ελλάδα οι χρήστες έχουν φτάσει σχεδόν τα 8 εκατομμύρια.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν την δυναμική που μπορεί να έχει μια διαφήμιση στο Facebook αφού καθημερινά φιλοξενεί τους εν δυνάμει υποψήφιους πελάτες της εταιρείας μας!

Το Facebook, είναι μια πολύ έξυπνη πλατφόρμα. Γνωρίζει τι αρέσει στους υποψήφιους πελάτς μας, τι τους ενδιαφέρει, ποιες σελίδες ακολουθούν και με ποιες σελίδες αλληλεπιδρούν, ποιες ιστοσελίδες διαβάζουν και τι προτιμούν συνήθως να αγοράζουν.

Σε εσάς λοιπόν δίνετε η δυνατότητα να βρείτε αυτούς τους πελάτες και να τους προσφέρετε χρήσιμο περιεχόμενο, μεταφέροντας τα μηνύματά σας. Έχετε την δυνατότητα να του παρουσιάσετε την επιχείρηση σας με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να σας γνωρίσει καλύτερα, να αποκτήσει εμπιστοσύνη σε εσάς και τελικά να γίνει ο δικός σας πελάτης.

Το Meta σας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να τοποθετήσετε τα μηνύματά σας, με στρατηγική και στόχευση. Μια ευκαιρία που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να πετύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να εμπιστευτείτε επαγγελματίες που γνωρίζουν όλες τις δυνατότητες του Meta και του Instagram και πως αυτές πρέπει να συνδυαστούν μεταξύ τους για να φέρουν στην επιχείρησή σας τα μέγιστα αποτελέσματα σε αναγνωρισιμότητα και τελικά σε πωλήσεις.

Και τώρα ίσως να σκεφτείτε. Και γιατί να βάλω διαφήμιση; Αφού  μπορώ να αναρτώ καθημερινά μηνύματα και να απευθύνομαι στους φίλους μου χωρίς να πληρώνω τίποτα.

Πολύ σωστή η σκέψη σας, αλλά θυμηθείτε. Το Meta είναι μια έξυπνη και  κερδοφόρα επιχείρηση. Όσο προσεγμένες κι αν είναι οι αναρτήσεις σας, ο αλγόριθμος της Meta τις δείχνει σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των φίλων σας που ανέρχεται περίπου στο 2%.

Είναι μια πρακτική που αναγκαστικά σε οδηγεί στο διαφημιστικό κομμάτι της Meta που ναι μεν σου δίνει άριστα αποτελέσματα αλλά ταυτόχρονα σε υποχρεώνει να πληρώσεις.

Έτσι λειτουργούν τα πράγματα στα Social Media και αν εσείς θέλετε να εκματελλευτείτε τις τεράστιες δυνατότητές σας για να διαφημιστείτε σε αυτές θα πρέπει να εμπιστευτείτε μια δυνατή ομάδα και να ψάξετε επαγγελματίες με τους οποίους θα μπορείτε να συνεργαστείτε άριστα με κοινό όραμα και στόχο.

Στη Mindel οι συνεργάτες μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, την εμπειρία αλλά και την ενσυναίσθηση, προσόν απαραίτητο για μια άριστη συνεργασία. Όπως με όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, έτσι και με το Digital Marketing ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να τους βοηθάμε σε όλη την διαδρομή.

Πρωτίστως για εμάς, μετράει το αποτέλεσμα το οποίο το εγγυόμαστε, αλλά εδώ στη Mindel δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Μετράει και η διαδρομή. Ο στόχος μας είναι μια πολύ καλή συνεργασία που την απολαμβάνουμε τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας.

Η συνεργασία είναι απόλυτη και λειτουργεί άψογα όταν η επιλογή των συνεργατών γίνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να σου εξασφαλίζει εκτός από εκπληκτικά αποτελέσματα την απαραίτητη χαρά και ηρεμία φτάνοντας στον επιθυμητό κάθε φορά στόχο!

Συμπληρώστε λοιπόν τη φόρμα μας ή τηλεφωνήστε στα τηλέφωνά μας για να συζητήσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεργασίας. Λαμβάνοντας υπόψη την δική σας κουλτούρα, αισθητική και προσέγγιση και με την δική μας κατεύθυνση θα φτιάξουμε παρέα μοναδικές και στοχευμένες διαφημίσεις για να κατακτήσετε το κοινό σας!

Σχετικά Άρθρα

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας
και να βρούμε παρέα τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας!
Close Menu