fbpx

Meta (Facebook) and Instagram Ads

Διαφημίσεις  για την εταιρεία σας στο Meta και στο Instagram για να αποκτήσετε όσο το δυνατό περισσότερους πελάτες αξιοποιώντας τα χρήματα που  θα επενδύσετε!

To Meta, όπως ονομάστηκε πρόσφατα το Facebook, ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι μια πλατφόρμα που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Οι χρήστες του παγκοσμίως ανέρχονται σε κάποια  δισεκατομμύρια ενώ για την Ελλάδα οι χρήστες έχουν φτάσει σχεδόν τα 8 εκατομμύρια.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν τη δυναμική που μπορεί να έχει μια διαφήμιση στο Meta αφού καθημερινά φιλοξενεί όλους τους εν δυνάμει υποψήφιους πελάτες της επιχείρησής μας!

Το Meta, είναι μια πολύ έξυπνη πλατφόρμα. Γνωρίζει τι σελίδες αρέσουν στους υποψήφιους πελάτες μας, σε τι δείχνουν ενδιαφέρον, ποιες σελίδες ακολουθούν και με ποιες σελίδες αλληλεπιδρούν, τι συνήθως διαβάζουν και τι προτιμούν να αγοράζουν.

Σε εμάς λοιπόν που χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα για να διαφημίσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, δίνετε η δυνατότητα να βρούμε αυτούς τους πελάτες και να τους προσφέρουμε χρήσιμο περιεχόμενο. Έχουμε τη δυνατότητα να τους παρουσιάσουμε την επιχείρηση μας, να μας γνωρίσουν καλύτερα, να αποκτήσουν εμπιστοσύνη σε εμάς, και τελικά να γίνουν πελάτες μας.

Το Meta μας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να τοποθετήσουμε τις διαφημίσεις μας χρησιμοποιώντας την κατάλληλη στρατηγική και στόχευση. Μια ευκαιρία που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να πετύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να εμπιστευτείτε επαγγελματίες που γνωρίζουν όλες τις δυνατότητες του Meta και του Instagram και πως αυτές πρέπει να συνδυαστούν μεταξύ τους για να φέρουν στην επιχείρησή σας τα μέγιστα αποτελέσματα, καταρχήν σε αναγνωρισιμότητα και τελικά σε πωλήσεις.

Και τώρα ίσως να σκεφτείτε. Και γιατί να βάλω διαφήμιση; Αφού  μπορώ να κάνω καθημερινές αναρτήσεις απευθυνόμενη  στους φίλους μου χωρίς να πληρώνω τίποτα.

Πολύ σωστή η σκέψη σας, αλλά θυμηθείτε. Το Meta είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Όσο  κι αν έχετε προσέξει τις  αναρτήσεις σας, ο αλγόριθμος της Meta τις δείχνει σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των φίλων σας που ανέρχεται περίπου στο 2%.

Είναι μια πρακτική που αναγκαστικά σε οδηγεί στο να επιλέξεις την λύση της διαφήμισης στην πλατφόρμα με σκοπό να σου δώσει άριστα αποτελέσματα αλλά ταυτόχρονα να σε υποχρεώσει να πληρώσεις.

Έτσι λειτουργούν τα πράγματα στα Social Media και αν εσείς θέλετε να εκματελλευτείτε τις τεράστιες δυνατότητές σας για να διαφημιστείτε στις πλατφόρμες αυτές θα πρέπει να εμπιστευτείτε μια δυνατή ομάδα και να ψάξετε επαγγελματίες με τους οποίους θα μπορείτε να συνεργαστείτε άριστα με κοινό όραμα και κοινό στόχο.

Στη Mindel οι συνεργάτες μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, την εμπειρία αλλά και την ενσυναίσθηση, προσόν απαραίτητο για μια άριστη συνεργασία. Όπως με όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, έτσι και με το Digital Marketing ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να τους βοηθάμε σε όλη την διαδρομή.

Πρωτίστως για εμάς, μετράει το αποτέλεσμα το οποίο το εγγυόμαστε, αλλά εδώ στη Mindel δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Μετράει και η διαδρομή. Ο στόχος μας είναι μια πολύ καλή συνεργασία που την απολαμβάνουμε τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας.

Η συνεργασία είναι απόλυτη και λειτουργεί άψογα όταν η επιλογή των συνεργατών γίνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να σου εξασφαλίζει εκτός από εκπληκτικά αποτελέσματα την απαραίτητη χαρά και ηρεμία φτάνοντας στον επιθυμητό κάθε φορά στόχο!

Συμπληρώστε λοιπόν τη φόρμα μας ή τηλεφωνήστε στα τηλέφωνά μας για να συζητήσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεργασίας. Λαμβάνοντας υπόψη την δική σας κουλτούρα, αισθητική και προσέγγιση και με την δική μας κατεύθυνση θα φτιάξουμε παρέα μοναδικές και στοχευμένες διαφημίσεις για να κατακτήσετε και να μαγέψετε το κοινό σας!

Σχετικά Άρθρα

Προδημοσίευση Δράσης: Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων επιλεγμένων

Περισσότερα »
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας
και να βρούμε παρέα τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας!
Close Menu