fbpx

Facebook and Instagram Ads

Διαφημίσεις  για την εταιρεία σας στο Facebook και στο Instagram για να αποκτήσετε όσο το δυνατό περισσότερους πελάτες αξιοποιώντας τα χρήματα που  θα επενδύσετε!

To Facebook ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Οι χρήστες του παγκοσμίως ανέρχονται σε 2,70  δισεκατομμύρια ενώ για την Ελλάδα οι χρήστες έχουν φτάσει σχεδόν τα 8 εκατομμύρια.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν την δυναμική που μπορεί να έχει μια διαφήμιση στο Facebook αφού καθημερινά φιλοξενεί τους εν δυνάμει υποψήφιους πελάτες της εταιρείας μας!

Το Facebook, είναι μια πολύ έξυπνη πλατφόρμα. Γνωρίζει τι αρέσει στον υποψήφιο πελάτη σας, τι τον ενδιαφέρει, ποιες σελίδες ακολουθεί , ποιες ιστοσελίδες διαβάζει και τι προτιμά να αγοράσει.

Σε εσάς λοιπόν δίνετε η δυνατότητα να βρείτε αυτόν τον πελάτη, να του προσφέρετε χρήσιμο περιεχόμενο, να του μεταφέρετε τα μηνύματά σας, να του παρουσιάσετε την επιχείρηση σας με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να σας γνωρίσει, να σας εμπιστευτεί και τελικά να γίνει ο δικός σας πελάτης.

Το Facebook παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να τοποθετήσετε τα μηνύματά σας, με στρατηγική και στόχευση. Μια ευκαιρία που κάθε έξυπνος επιχειρηματίας πρέπει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να πετύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να εμπιστευτείτε επαγγελματίες που γνωρίζουν όλες τις δυνατότητες του Facebook και του Instagram και πως αυτές πρέπει να συνδυαστούν μεταξύ τους για να φέρουν στην επιχείρησή σας τα μέγιστα αποτελέσματα σε αναγνωρισιμότητα και τελικά σε πωλήσεις.

Και τώρα ενδεχομένως να σκεφτείτε. Και γιατί να βάλω διαφήμιση; Αφού  μπορώ να αναρτώ καθημερινά μηνύματα απευθυνόμενος στους ακόλουθους των σελίδων μου και να μην πληρώνω τίποτα.

Πολύ σωστή η σκέψη σας, αλλά θυμηθείτε. Το Facebook είναι μια έξυπνη πλατφόρμα και μια κερδοφόρα επιχείρηση. Όσο προσεγμένες κι αν είναι οι αναρτήσεις σας, ο αλγόριθμος της Facebook τις δείχνει σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των ακολούθων σας που αγγίζει περίπου το 2%.

Ναι! Σωστά μαντέψατε! Είναι μια πρακτική που αποδεδειγμένα σε οδηγεί στο διαφημιστικό κομμάτι της Facebook που ναι μεν σου δίνει άριστα αποτελέσματα αλλά ταυτόχρονα σε υποχρεώνει να πληρώσεις.

Για αυτό το λόγο πρέπει να εμπιστευτείτε μια δυνατή ομάδα και να ψάξετε επαγγελματίες με τους οποίους θα μπορείτε να συνεργαστείτε άριστα με κοινό στόχο.

Στη Mindel οι συνεργάτες μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, την εμπειρία αλλά και την ενσυναίσθηση, προσόν απαραίτητο για μια άριστη συνεργασία. Όπως με όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, έτσι και με το Digital Marketing ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να τους βοηθάμε σε όλη την διαδρομή. Μετράει βεβαίως το αποτέλεσμα το οποίο το εγγυόμαστε, αλλά εδώ στη Mindel δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Μετράει και η διαδρομή. Ο στόχος μας είναι μια πολύ καλή συνεργασία που την απολαμβάνουμε τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας. Η ζωή είναι όμορφη όταν η επιλογή των συνεργατών γίνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να σου εξασφαλίζει την απαραίτητη χαρά και ηρεμία φτάνοντας στον επιθυμητό κάθε φορά στόχο!

Συμπληρώστε λοιπόν τη φόρμα μας ή τηλεφωνήστε στα τηλέφωνά μας για να συζητήσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεργασίας. Λαμβάνοντας υπόψη την δική σας κουλτούρα, αισθητική και προσέγγιση και με την δική μας κατεύθυνση θα φτιάξουμε παρέα μοναδικές και στοχευμένες διαφημίσεις.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Σχετικά Άρθρα

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.
Close Menu