fbpx

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Mindel είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέα των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, στον τομέα του Digital Marketing, των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας αλλά και των Ενεργειακών Επιθεωρήσεων Κτιρίων.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους συμβούλους Διπλωματούχους Μηχανικούς (Μηχανολόγους – Πολιτικούς και Χημικούς Μηχανικούς), Marketers & Οικονομολόγους, οι οποίοι διαθέτουν την ανάλογη επαγγελματική εμπειρία και την πιστοποιημένη εκπαίδευση.

Σαν ιδρυτής της επιχείρησης Mindel αποφάσισα να γράψω στη σελίδα αυτή λίγα λόγια για μένα, για το πως έφτασα ως εδώ αλλά και για την νοοτροπία της εταιρείας μας, την νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζουμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.


ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ….

Λέγομαι Πλιόσκα Ελένη και ξεκίνησα την επιχείρησή μου το 2007 από τις γνώσεις που απέκτησα από το Πανεπιστήμιο ως Χημικός Μηχανικός αλλά κυρίως από την εμπειρία που απέκτησα με την ενασχόληση μου σε μεγάλους φορείς Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Δούλεψα πολλά χρόνια σαν υπάλληλος αντιμετωπίζοντας πολλούς χαρακτήρες που υπήρξαν εργοδότες μου. Ανθρώπους  που με δίδαξαν και είχαν ήθος και ποιότητα χαρακτήρα, που μου μετέφεραν αξίες, που στάθηκαν σταθμός στην καριέρα μου, αλλά και ανθρώπους που με δίδαξαν τι να μην κάνω, ποιο είναι το λάθος, πως μπορεί κανείς με την συμπεριφορά του να καταστρέφει αντί να βοηθά.

Προσωπικά, τους ευχαριστώ όλους γιατί οι εμπειρίες που εξαιτίας τους απέκτησα με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα.

Δύο είναι αυτή τη στιγμή οι κύριοι πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η επιχείρηση Mindel. Τα προγράμματα ΕΣΠΑ και το Digital Marketing.

Αγαπημένα αντικείμενα και τα δύο αποτελούν τις κύριες πηγές εσόδων της Mindel αν και είναι τόσα ξεχωριστά μεταξύ τους! 

Σε ότι αφορά την ενασχόλησή μας με τα προγράμματα ΕΣΠΑ, νιώθουμε ότι είναι απαραίτητο να σας μεταφέρουμε από που αποκτήσαμε  την πολύτιμη εμπειρία μας και γιατί να επιλέξετε τελικά εμάς ανάμεσα σε τόσες εταιρείες συμβούλων. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και στελέχη της εταιρείας μας αποκτήσαμε την εμπειρία των προγραμμάτων ΕΣΠΑ από την ενασχόλησή μας με αξιολογήσεις και πιστοποιήσεις έργων μέσω του μητρώου αξιολογητών και πιστοποιητών του ΕΦΕΠΑΕ.

Έχοντας λοιπόν βρεθεί και στην θέση του αξιολογητή και ελεγκτή επιχειρηματικών έργων ΕΣΠΑ γνωρίζουμε όλα τα «δύσκολα σημεία και τις παγίδες» που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει κατά την διαδικασία της σύνταξης και της υλοποίησης προγραμμάτων.

Έτσι λοιπόν, μπορούμε  να σας παρέχουμε στοχευμένες κατευθύνσεις έτσι ώστε να υλοποιηθεί το έργο σας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα χωρίς καθυστερήσεις και λάθη που μπορούν να σας κοστίσουν σε χρόνο και χρήμα.

Σε ότι αφορά τώρα την ενασχόλησή μας με το Digital Marketing είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας και το πιο χαϊδέμενο! Η ενασχόληση μου με το αντικείμενο ξεκίνησε το 2020 και η σχέση μας από τότε είναι μια σχέση λατρείας. Η δυναμική τόσο του Google όσο και του Facebook και οι δυνατότητες που παρέχονται στους διαφημιζόμενους είναι τεράστιες. Αυτή η δυναμική σε κάνει και υποκλίνεσαι και όσο περισσότερο ασχολείσαι τόσο περισσότερα εργαλεία ανακαλύπτεις! Πλάι σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους που είναι από τους καλύτερους δασκάλους στο χώρο του online marketing εκπαιδευτήκαμε κι εμείς και αρχίσαμε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, βλέποντας το όραμά μας να γίνεται πραγματικότητα!


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ….

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στις επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών είναι ότι οι πελάτες μας πρέπει να μας εμπιστευτούν χωρίς πραγματικά να μας γνωρίζουν. Ένα προϊόν όλοι μας μπορούμε να το αξιολογήσουμε. Βλέπουμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και μπορούμε άμεσα να καταλάβουμε την ποιότητα του, και να αξιολογήσουμε το κόστος του.

Στην παροχή υπηρεσιών δυστυχώς για μας αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί!

Τα «τεχνικά χαρακτηριστικά» στην περίπτωση μας είναι ο χαρακτήρας μας, η συμπεριφορά μας, η ειλικρίνεια με την οποία οφείλουμε να προσεγγίζουμε τον κάθε πελάτη.

Χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι που πρόκειται να συνεργαστούν μαζί μας προσπαθούν να αναγνωρίσουν σε εμάς σε μια συνάντηση λίγων ωρών….

provlimatismoi
espa colaz3


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ….

Για όλους εσάς λοιπόν, τους εν δυνάμει πελάτες μας παρουσιάζουμε τη δική μας νοοτροπία για το πώς εμείς στην Mindel αντιλαμβανόμαστε τις συνεργασίες, με στόχο να βοηθήσουμε όλους εσάς που δεν μας γνωρίζετε να αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα για μας.
 

Προσωπικά εγώ, και κατ’ επέκταση όλοι οι συνεργάτες τις εταιρείας μας προτιμούμε να χάσουμε μια δουλειά και να κρατήσουμε έναν πελάτη. Να κρατήσουμε μια πολύτιμη γνωριμία.

Σε πολλές επιχειρήσεις η ειλικρίνεια αποφεύγεται μεθοδικά για να μην χαθεί το έργο. Αυτό είναι λάθος! Πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτή τη ζωή δεν είναι όλα χρήματα. Πολλές εταιρείες μας αντιμετωπίζουν ως πορτοφόλι, μας βλέπουν σαν άμεσο κέρδος. Εδώ και τώρα ή κερδίζουν ή φεύγουν. Αυτή την κατάσταση έχουμε όνειρο να την αλλάξουμε.

Από την εμπειρία μας με τα  επαγγελματικά μας ραντεβού διαπιστώσαμε κι εμείς την ανασφάλεια των πελατών. Φαινόμενο της εποχής! Όπως κι εμείς ως καταναλωτές το ίδιο κι εσείς. Ενημερώνοντας τους πελάτες μας διαπιστώσαμε στο βλέμμα τους ζωγραφισμένη την απορία. Φωνάζουν ολόκληροι «Μπορώ να σε εμπιστευτώ;» Κι έχουν δίκιο. Πώς να μας αξιολογήσει κάποιος που δεν μας γνωρίζει; Ευτυχώς για μας μέσα από τον εποικοδομητικό και ειλικρινή διάλογο τα καταφέρνουμε θαυμάσια και σας βοηθούμε να ξεπεράσετε την ανασφάλεια που γεννά το άγνωστο.


ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ….

mindel
Σε πολλές περιπτώσεις οι συνθήκες για να μπει μια εταιρεία στην διαδικασία επιδότησης δεν είναι ώριμες. Είτε το πρόγραμμα δεν είναι το κατάλληλο είτε ο επιχειρηματίας δεν είναι σε ετοιμότητα. Η δική μας αντιμετώπιση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απόλυτα ειλικρινής.
   
Η άποψη μας και το γεγονός ότι αναφέρουμε όλες τις παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη έχουν εκτιμηθεί από τους πελάτες μας και με το παραπάνω. Μετράμε πάρα πολλές περιπτώσεις που άνθρωποι που δεν έχουν ακόμα προλάβει να συνεργαστούν μαζί μας, μας συστήνουν σε φίλους και γνωστούς τους. Είναι άνθρωποι που τελικά είναι εκεί, που ξέρουν ότι δεν μπήκες στην διαδικασία να τους παραπλανήσεις για να βγει ένα έργο με στόχο το άμεσο κέρδος, και που με την πρώτη ευκαιρία σε αναζητούν για την πολυπόθητη συνεργασία.
espa colaz4


ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ….

 

Μέσα από τις συνεργασίες με πολλούς ανθρώπους και πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες μάθαμε να στηρίζουμε τους πελάτες μας, να τους βοηθάμε, να κάνουμε την δουλειά τους πιο εύκολη. Πελάτες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι  άνθρωποι που άκουσαν για μας, για την αρτιότητα, την συνέπεια και την ειλικρίνεια που μας διακρίνει στην επαγγελματική μας δραστηριότητα.

Στην πραγματικότητα μέσα από την επικοινωνία μας θέλουμε να ενεργοποιήσουμε το βαθύτερο ένστικτο σας να μιλήσει για εμάς. Ένα ένστικτο που θα γεννηθεί εκεί σε αυτή των λίγων ωρών συνάντηση και που είμαστε σίγουροι πως θα σας μιλήσει υπέρ μας!

Δεν μένει λοιπόν παρά να μας ακούσετε, να μας καλέσετε στο χώρο σας ή να έρθετε στον δικό μας. Να συζητήσουμε για το έργο σας, να πιούμε καφεδάκι και να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές, και θυμηθείτε…

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΈΠΕΤΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΌΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ….

Ελένη Πλιόσκα

0
Χρόνια Εμπειρίας
0 +
Έργα
0 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • Η εμπειρία των στελεχών της επιχείρησης Mindel και η ενασχόληση τους με αξιολογήσεις προγραμμάτων ΕΣΠΑ μας βοήθησε να εγκριθεί η πρόταση μας και να υλοποιηθεί το έργο μας χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

    Κωστας Χατζοπουλος

  • Η Ελένη είναι πολύ ειλικρινής καθώς την πρώτη φορά μας απέτρεψε να λάβουμε μέρος σε πρόγραμμα γιατί δεν πληρούσαμε τις προϋποθέσεις. Τελικά λάβαμε μέρος στο β’ κύκλο του προγράμματος όπου και εγκριθήκαμε και πήραμε τα χρήματά μας.

    Ξενια Μοσχοπουλου

  • Η εταιρεία Mindel είναι πολύ αξιόπιστη. Από την ενημέρωση μέχρι και την υλοποίηση του προγράμματος οι κατευθύνσεις τους ήταν ξεκάθαρες και μας βοήθησαν πολύ.

    Ηλιας Ζαρκαδουλας

Close Menu